Kirsten-voor-kantoor2b

De Kosten

De kosten van een advocaat zijn afhankelijk van uw inkomen en vermogen. Wanneer uw inkomen niet zo hoog is en u niet veel vermogen hebt is de kans groot dat de advocaatkosten door de overheid worden vergoed.

Wij zullen altijd kijken of u voor door de overheid gefinancierde rechtshulp in aanmerking komt (pro-deo). U kunt zelf op  www.rvr.org kijken of u voor vergoeding van de kosten van een advocaat in aanmerking komt. Wanneer er geen subsidie wordt verleend betaalt u een uurtarief. Het honorarium wordt in overleg met u vastgesteld aan de hand van uw inkomenssituatie en de aard van de kwestie die u aan ons voorlegt.

Gratis kennismakingsgesprek
Wij hebben er begrip voor dat u als cliënt niet zomaar elke advocaat uw belangen wil laten behartigen. Om die reden bieden wij u de mogelijkheid om in een kosteloos eerste gesprek van 20 minuten kennis met ons te maken en uw probleem te schetsen. In het gesprek zullen wij bekijken of wij iets voor u kunnen betekenen. Er wordt dan ook een inschatting gemaakt van uw kansen en de kosten.